Proizvodi

INDIVIDUALNI DIZAJN TAPISONA (od ideje do realizacije)

INDIVIDUALNI DIZAJN TAPISONA (od ideje do realizacije)

OD IDEJE DO REALIZACIJE (svi koraci)

Najkompleksniji, a za HO-KOM tim najdraži izazov koji zahtjeva znanje, iskustvo, tehničku superiornost, vrhunsku proizvodnju i kvalitetu te nepogrešivu postavu po pravilu struke.

Kako bi uvidjeli sav naš trud u kreiranju jednog dizajna pogledajte fotografije u galeriji ispod, poredane u koracima koji su potrebni za uspješano kreiranje i realiziranje individualnog dizajna na tapisonu kvalitete prema izboru.

OD IDEJE DO REALIZACIJE (svi koraci)

HALBMOND CARPET DESIGN TOOL

Halbmond kao expert europskog individualnog dizajna tapisona donosi inovativan alat za pregled većine raspoloživih dizajna te prikaz u različitim 3D ambijentima.

Za pristup HALBMOND CARPET TOOL stranici KLIKNITE OVDJE.

HALBMOND CARPET DESIGN TOOL

RADICI PERSONALIZATION DESIGN CENTER

RADICI nam u svojem PERSONALIZATION DESIGN CENTRU objedinjuje šarm talijanskog dizajna te velike mogućnosti kombinacija i promjena boja na raspoloživim dizanima. Sve to se na kraju kreiranja prikazuje u 3D ambijentu.

RADICI u svom alatu donosi izuzetne mogućnosti vlastitite pripreme dizajna/boja te pregledu istog u 3D ambijentu. Osim ovih iznimnih mogućnosti kreirani dizajn pretvorite u PRINT dokument sa svim bitnim šiframa dizajna i boja kako bi Vam što lakše izradili traženi uzorak tapisona printan najnovijom Chromojet tehnologijom na velikom izboru različitih kvaliteta tapisona poliamidnih vlakana i vlakana od vune iznimne kvalitete i otpornosti na habanje.

Za pristup ovom iznimnom alatu KLIKNITE OVDJE.

RADICI PERSONALIZATION DESIGN CENTER